Αυξήστε το απομακρυσμένο εισόδημά σας με μια εργασία συνομιλίας

εργασία συνομιλίας

Οι εργασίες συνομιλίας μπορούν να λειτουργήσουν με το πρόγραμμά σας. Η οικοδόμηση δεξιοτήτων ως εργαζόμενος συνομιλίας μπορεί να προσθέσει ευελιξία στη ζωή σας και χρήματα στην τράπεζά σας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το να προσθέσετε μια παραπάνω φασαρία στο πρόγραμμά σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια πιο ασφαλή οικονομική βάση. Στην πραγματικότητα, το 2 τοις εκατό των Ελλήνων έχουν μια έξτρα εργασία παράλληλα με την κύρια δουλειά τους. Είτε είστε υπάλληλος πλήρους απασχόλησης είτε έχετε συγκεντρώσει πολλές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, το να μάθετε να κάνετε εργασίες που βασίζονται σε συνομιλίες είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα σε ανά τακτά διαστήματα.

Κάντε άμεσα αίτηση για εργασία από το σπίτι εδώ!

Μια εργασία συνομιλίας σας κερδίζει επιπλέον μετρητά στο πρόγραμμά σας

.Όταν αποκτάτε δεξιότητες κάνοντας δουλειές βασισμένες σε συνομιλίες, μπορείτε να κερδίσετε μετρητά στο πρόγραμμά σας. Όπως οι περισσότερες έξτρα εργασίες, θα χρειαστεί να ανταλλάξετε τον χρόνο σας με χρήματα. Καθώς αισθάνεστε πιο άνετα στην εργασία σας με τις συνομιλίες, μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε μερικές ώρες κάθε μέρα ή σε διαφορετικές ημέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όπως και πολλές εργασίες μερικής απασχόλησης, μπορείτε να αισθάνεστε πιο φυσιολογικοί στο πρόγραμμά σας εάν έχετε ορισμένες  ώρες στις οποίες εστιάζετε μόνο στον χρόνο συνομιλίας.

Περισσότερος χρόνος ισούται με περισσότερα χρήματα

Μόλις έχετε βρει χρόνο για να αφιερώσετε στη συνομιλία σας, θα παρατηρήσετε ότι τα ευρώ συσσωρεύονται. Η ανωνυμία του να είσαι εργαζόμενος σε συνομιλίες σημαίνει ότι μπορεί να βρεις επιπλέον ώρες μέσα στην ημέρα που μπορείς να αφιερώσεις στην εργασία σου. Για παράδειγμα, ίσως να μπορείτε να συνομιλήσετε για μία ώρα πριν το δείπνο ή για μία ώρα πριν τον ύπνο.

απομακρυσμένη εργασία

Ο χρόνος συνομιλίας σας μπορεί να βοηθήσει άλλους

Ως εργαζόμενος συνομιλίας, μπορεί να υποστηρίζετε κάποιον που παλεύει με τη μοναξιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα παρέχετε σε κανέναν πληροφορίες ειδικών. Μπορεί απλώς να συνδέεστε με κάποιον που χρειάζεται να μιλήσει. Θα είστε απόλυτα προστατευμένοι και εντελώς ανώνυμοι.

Μείνετε ευέλικτοι

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, ο χρόνος σας ως διαμεσολαβητής συνομιλίας δεν απαιτεί από εσάς να παρέχετε κάποια εμπειρία ή συγκεκριμένες συμβουλές. Ο πελάτης συνομιλίας σας μπορεί να λατρεύει να μιλάει για αυτοκίνητα, αθλήματα, τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα και πολλά άλλα θέματα. Είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτό μυαλό και να παραμείνετε ευέλικτοι. Ευτυχώς, η ικανότητά σας να κάνετε αυτή τη δουλειά από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή θα σας διευκολύνει να παραμείνετε ψυχικά ευέλικτοι.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο

Αν έχει τύχει ποτέ να κουβεντιάζετε με έναν φίλο και να φλυαρείτε, χάνοντας πολύ χρόνο, ξέρετε πόσο εύκολο είναι να χάσετε την αίσθηση του χρόνου σας. Ο χρόνος σας ως εργάτης συνομιλίας είναι δουλειά, και μπορεί να έχετε άλλα παράπλευρα προβλήματα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε, μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για να κάνετε, την οικογένεια για να φροντίσετε ή μια μικρή επιχείρηση που πρέπει να εργαστείτε. Καθορίστε το πρόγραμμά σας με ένα χρονόμετρο, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το πρόγραμμά σας εύκολα. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε τον πελάτη συνομιλίας σας πότε θέλετε να αποσυνδεθείτε.

Προσέξτε την ώρα του ύπνου σας

Εάν διαπιστώσετε ότι ο χρόνος συνομιλίας σας είναι πιο αποτελεσματικός και λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, φροντίστε να φυλάξετε την ώρα του ύπνου σας. Ίσως να μπορείτε να συνομιλείτε από τις 8 μ.μ. έως τις 2 π.μ., επομένως φροντίστε να έχετε ένα σκοτεινό, δροσερό σημείο ύπνου, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε βαθιά μέχρι τις 10 το πρωί ή όποιες ώρες χρειάζεστε για βέλτιστη υγεία. Μπορεί να εγκαταλείπετε την πλήρη απασχόληση σε μια προσπάθεια να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Η τήρηση του προγράμματος ύπνου σας είναι κρίσιμη για την προστασία της υγείας σας.

Πώς η Ευέλικτη Εργασία παρέχει απομακρυσμένη εργασία

Στην Ευέλικτη Εργασία προσλαμβάνουμε άτομα που θέλουν να εργαστούν σε μια δουλειά συνομιλίας. Οι πελάτες μας λειτουργούν διαδικτυακές πλατφόρμες συνομιλίας φαντασίας, όπου οι καλοί υπάλληλοι θεωρούνται η ραχοκοκαλιά του οργανισμού.

Οι διαμεσολαβητές συνομιλίας κειμένου βοηθούν χιλιάδες μοναχικούς ανθρώπους καθημερινά να έχουν μια πιο ουσιαστική καθημερινή ζωή εκφράζοντας τους εαυτούς τους στο διαδίκτυο με ανώνυμους χαρακτήρες φαντασίας.

Αναζητούμε πάντα ταλαντούχους διαμεσολαβητές απομακρυσμένων συνομιλιών για να ενταχθούν στην ομάδα. Μπορείτε να δουλέψετε όσο θέλετε. Ιδανικό για φοιτητές! Το εισόδημα βασίζεται στο πόσα μηνύματα χειρίζεστε.

Θα συζητήσετε για τα πάντα, από την καθημερινή ζωή, όπως ο αθλητισμός ή ο καιρός, μέχρι όνειρα, φαντασιώσεις και πιο ξεκάθαρα θέματα. Απαιτείται ανοιχτό μυαλό.

Ως διαμεσολαβητής συνομιλίας θα:

  • Είστε 100% ανώνυμοι (μόνο κείμενο, επομένως χωρίς φωνή και χωρίς βίντεο)
  • Εργαστείτε ανεξάρτητα και με πλήρη ευελιξία
  • Κερδίζετε περισσότερα ανάλογα με το πόσο συχνά εργάζεστε
  • Βοηθάτε όσους χρειάζονται κάποιον να μιλήσουν

Ενδιαφέρεστε για την απομακρυσμένη εργασία που έχουμε να προσφέρουμε;

Ναι, θέλω να κάνω αίτηση τώρα!

Κάντε τη δουλειά της συνομιλίας σας να λειτουργεί για εσάς!

Ο χρόνος σας ως εργαζόμενος συνομιλίας μπορεί να είναι αρκετά επικερδής. Δημιουργήστε μια οπτική υπενθύμιση του «γιατί» σας, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο σας με εστίαση και ώθηση. Εξοφλείτε χρέος, αποταμιεύετε για μια ειδική εκδήλωση ή δημιουργείτε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης; Δημιουργήστε μια υπενθύμιση για να μπορείτε να είστε ενθουσιασμένοι που θα καθίσετε και θα ξεκινήσετε τη βάρδια συνομιλίας σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό!