Είναι οι δουλειές από το σπίτι καλές για τους εσωστρεφείς;

Είναι οι δουλειές από το σπίτι καλές για τους εσωστρεφείς

Είστε ένας από τους πολλούς εσωστρεφείς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο; Όπως αποδεικνύεται, εκτιμάται ότι το 30-50% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι . Και έχετε αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα όταν εργάζεστε σε πολυσύχναστα γραφεία; Αν ναι, η εργασία στο σπίτι μπορεί να είναι η απάντησή σας.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι για εσωστρεφείς. Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε ορισμένα από τα οφέλη της εργασίας στο σπίτι για εσωστρεφείς και πώς να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε παραγωγικοί καθώς βρίσκετε την τέλεια απομακρυσμένη εργασία σας!

Κάντε άμεσα αίτηση για εργασία από το σπίτι εδώ!

Τα οφέλη της εργασίας από τις δουλειές στο σπίτι για εσωστρεφείς

Ως εσωστρεφής, μπορεί να δυσκολευτείτε να εργαστείτε σε ένα παραδοσιακό γραφείο. Οι συνάδελφοι μπορεί να είναι δυνατοί, μερικές φορές πολύ απαιτητικοί και να εξαντλούν τα επίπεδα ενέργειας σας. Και υπάρχουν μερικοί εσωστρεφείς που απλά δεν τους αρέσει να είναι γύρω από ανθρώπους όλη την ημέρα. Με μια δουλειά στο σπίτι, θα μπορείτε να εργάζεστε μόνοι σας χωρίς περισπασμούς ή διακοπές!

Τα οφέλη μιας δουλειάς στο σπίτι είναι ατελείωτα για τους εσωστρεφείς. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν μπορούν να απολαύσουν το παραδοσιακό περιβάλλον γραφείου επειδή χρειάζεται να βρίσκονται κοντά σε πολλούς άλλους ανθρώπους όλη την ημέρα, κάτι που είναι αγχωτικό και κάπως άβολο για όσους δεν είναι εξωστρεφείς.

Οι εσωστρεφείς συνήθως δεν λειτουργούν καλά σε αυτούς τους τύπους ρυθμίσεων και προτιμούν να εργάζονται μόνοι τους χωρίς περισπασμούς ή διακοπές.

Οι δουλειές στο σπίτι προσφέρουν ανέσεις όπως να εργάζεστε στον δικό σας χώρο, να έχετε ευέλικτο ωράριο ή να είστε σε θέση να εργάζεστε εν κινήσει! Με μια δουλειά στο σπίτι, θα μπορείτε να απολαύσετε την άνεση του σπιτιού σας ενώ εργάζεστε.

Αυτές οι δουλειές μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους εσωστρεφείς που τους αρέσει η ελάχιστη κοινωνική αλληλεπίδραση να βρουν κάτι που θα λειτουργήσει για αυτούς. Εντελώς εξ αποστάσεως, συναντήσεις με άλλους για εργασία στο ίδιο δωμάτιο ή οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Τα οφέλη της εργασίας από τις δουλειές στο σπίτι για εσωστρεφείς

Πώς να παραμείνετε παραγωγικοί ως εσωστρεφής απομακρυσμένος εργαζόμενος

Οι εσωστρεφείς λειτουργούν καλά στο δικό τους χώρο, επομένως η εργασία στο σπίτι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αλλά η διατήρηση της παραγωγικότητας ενώ εργάζεστε από την άνεση του υπνοδωματίου σας μπορεί να είναι δύσκολη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να παραμείνετε παραγωγικοί ως εσωστρεφής εργαζόμενος στο σπίτι:

Κρύψτε τους περισπασμούς

Κρύψτε όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή. Εάν έχετε παιδιά, στείλτε τα να μείνουν με την οικογένεια ή τους φίλους σας αυτές τις ώρες αν είναι δυνατόν! Κανονίστε να παραλάβει κάποιος άλλος τυχόν πακέτα που μπορεί να φτάσουν και βεβαιωθείτε ότι οι λογαριασμοί δεν είναι ορατοί όταν έρχονται στην εξώπορτά σας.

Βάλτε αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή, όπως τηλέφωνα και τάμπλετ, σε ένα άλλο δωμάτιο όπου δεν θα σας ενοχλούν. Μπορεί ακόμη και να δοκιμάσετε να φοράτε ακουστικά μετά από λίγο στη δουλειά, σε περίπτωση που αρχίσετε να αισθάνεστε κυριευμένοι από τον θόρυβο που προέρχεται από οποιοδήποτε δωμάτιο βρίσκεται ο χώρος εργασίας σας.

Χρησιμοποιήστε έναν ήσυχο χώρο εργασίας

Μια δουλειά στο σπίτι μπορεί να γίνει έξω από το σπίτι, αλλά ένας εσωστρεφής πρέπει να βεβαιωθεί ότι το περιβάλλον εργασίας του δεν αποσπά την προσοχή ή είναι θορυβώδες. Βρείτε κάπου μακριά από ανθρώπους και όπου υπάρχουν ελάχιστες περισπασμούς όπως θόρυβος και δραστηριότητα (εκτός από αυτά που δημιουργείτε μόνοι σας). Εάν βοηθάει, δοκιμάστε να φοράτε ακουστικά αργότερα, όταν συνηθίσετε να εργάζεστε με αυτόν τον τρόπο!

Κάντε διαλείμματα όπως χρειάζεται

Οι εσωστρεφείς χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους όλη την ημέρα. Το να κάνουν μικρά διαλείμματα ψυχικής υγείας κάθε λίγες ώρες τους δίνει άφθονες ευκαιρίες για χρόνο μόνοι, ενώ παράλληλα είναι παραγωγικοί με τα εργασιακά τους καθήκοντα. Κάντε κάτι που σας κάνει χαρούμενους σε αυτές τις μικρές ώρες διαλείμματος και μετά επιστρέψτε στη δουλειά!

Έχετε την επιθυμία να εργαστείτε πλήρως από το σπίτι; Δείτε τη δουλειά της Ευέλικτης Εργασίας στο σπίτι!

Αυτήν τη στιγμή έχουμε μια κενή θέση εργασίας για διαμεσολαβητές συνομιλίας.

Στην Ευέλικτη Εργασία προσλαμβάνουμε άτομα που θέλουν να εργαστούν ως διαμεσολαβητές συνομιλίας. Οι πελάτες μας λειτουργούν διαδικτυακές πλατφόρμες συνομιλίας φαντασίας, όπου οι καλοί υπάλληλοι θεωρούνται η ραχοκοκαλιά του οργανισμού.

Οι διαμεσολαβητές συνομιλίας κειμένου βοηθούν χιλιάδες μοναχικούς ανθρώπους καθημερινά να έχουν μια πιο ουσιαστική καθημερινή ζωή εκφράζοντας τους εαυτούς τους στο διαδίκτυο με ανώνυμους χαρακτήρες φαντασίας

Αναζητούμε πάντα ταλαντούχους διαμεσολαβητές απομακρυσμένων συνομιλιών για να ενταχθούν στην ομάδα. Μπορείτε να δουλέψετε όσο λίγο ή όσο θέλετε. Το εισόδημα βασίζεται στο πόσα μηνύματα χειρίζεστε.

Θα συζητήσετε για τα πάντα, από την καθημερινή ζωή, όπως ο αθλητισμός ή ο καιρός, μέχρι όνειρα, φαντασιώσεις και πιο ξεκάθαρα θέματα. Απαιτείται ανοιχτό μυαλό.

Ως διαμεσολαβητής συνομιλίας θα:

  • Είστε 100% ανώνυμοι (μόνο κείμενο, επομένως χωρίς φωνή και χωρίς βίντεο)
  • Εργαστείτε ανεξάρτητα και με πλήρη ευελιξία
  • Κερδίζετε περισσότερα ανάλογα με το πόσο συχνά εργάζεστε
  • Βοηθάτε όσους χρειάζονται κάποιον να μιλήσουν

Ενδιαφέρεστε για την απομακρυσμένη εργασία που έχουμε να προσφέρουμε; Ναι, θέλω να κάνω αίτηση τώρα!

Συμπερασματικά

Η δουλειά στο σπίτι μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά μπορεί να λειτουργήσει καλά για τους εσωστρεφείς επειδή απαιτούν λιγότερους περισπασμούς από τους εξωστρεφείς ομολόγους τους. Δεν χρειάζονται το ίδιο επίπεδο αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους που χρειάζεται ένας κοινωνικός τύπος προσωπικότητας και οι δουλειές στο σπίτι τους επιτρέπουν να επικεντρωθούν σε αυτό που πρέπει να γίνει χωρίς πάρα πολλές διακοπές. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε να διατηρήσετε την παραγωγικότητα ακόμα και όταν εργάζεστε από το ήσυχο μέρος σας στην άνεση του σπιτιού σας!

Μπορεί να λειτουργήσετε καλύτερα όταν εργάζεστε στον δικό σας χώρο. Ως εκ τούτου, οι απομακρυσμένες εργασίες είναι μια εξαιρετική λύση για τους εσωστρεφείς υπαλλήλους, επειδή τους επιτρέπουν να εργάζονται εκεί που νιώθουν πιο άνετα, ενώ παράλληλα κάνουν τη δουλειά τους!